Onderdeel worden van ons team?
Veel succesverhalen beginnen bij mensen die in de afwas begonnen zijn. Niet gek, want tijdens deze baan kun je veel eigenschapen leren die altijd van pas komen, zoals planmatig werken en wanneer het écht druk is, met stressvolle situaties om gaan. En wie weet groei jij door in de keuken, achter de bar of in het restaurant.
De functie:
• Afwas door de automatische afwasmachine laten glijden, make it shine!
• Je zet alles op de juiste plek terug.
• Je ondersteunt bij het voorbereiden van lunch en diner (mise en place).
• Na diner de keuken samen met de koks opruimen / schoonmaken.
Wij bieden:
• Een bruto goed all-in uurloon.
• Afwisselende werkzaamheden.
• Ruimte om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
• Een goede werksfeer, met leuke collega’s.
• 3 a 4 dagen per week (uren in overleg).
Wij vragen:
• Enige ervaring in de keuken is fijn, maar geen vereiste. Neem je enthousiasme mee naar werk! Dan komt het helemaal goed.
• Weet jij waar mise en place voor staat? Geen idee? Geen probleem, we leren je maar al te graag de kneepjes van het vak!
• 3 a 4 dagen per week (wij zijn 6 dagen p.w. open)
• Wij hebben het liefst een collega die met een vlotte babbel en energieke persoonlijkheid door ons bedrijf vliegt.
• Je bent veel in contact met collega’s, maar werkt zelfstandig.
• Jij wacht niet af, maar onderneemt zelf actie tijdens jouw werk.