Vacature keuken

Zelfstandig werkend kok Bij5 in Naaldwijk (Westland)

In het centrum van Naaldwijk is Grand Café/Restaurant Bij5 gevestigd. Geopend dinsdag tot en met zondag voor feesten, partijen, lunch en diner.

Wij zijn op zoek naar een Zelfstandig werkend kok (fulltime)

Functieomschrijving en eisen Je gaat aan de slag als zelfstandig werkend kok, waar je deel uitmaakt van een jong, maar professioneel team. We verwachten dat je voldoet aan de onderstaande functie-eisen. – Hands-on mentaliteit – Probleemoplossend – Stressbestendig – Kwaliteitsgericht en een goede zorg voor de hygiëne – Flexibel inzetbaar – Verantwoordelijk – Grote productkennis – MBO keukenopleiding – Minimaal 2 jaar werkervaring als zelfstandig werkend kok – Jonge collega’s en leerlingen kunnen opleiden en coachen Bij voorkeur ben je woonachtig in het Westland of omstreken.

Werktijden We werken met een vast rooster per week, maar we vinden het belangrijk om het iedereen naar de zin te maken. De medewerkers zijn flexibel ingesteld, waardoor vrije dagen en vakanties in overleg naar wens gerealiseerd kunnen worden. Bij5 is van dinsdag t/m zondag geopend, de piek ligt in de het weekend.

Wij bieden jou – Een goed salaris waarbij overuren, indien nodig, worden uitbetaald – Je deelt mee in de fooi – Bedrijfskleding (wordt voor je gewassen) – Een gezonde en sfeervolle werkomgeving waar geen dag hetzelfde is – Startdatum is in overleg

Interesse? Stuur een mail met daarin jouw cv en motivatie naar Kathy Broch  kathy@brasseriemirell.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>