Vacature bediening

Horeca Manager Bij5 in Naaldwijk (Westland)

Aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk liggen de monumentale panden waarin Grand Café/Restaurant Bij5 is gevestigd. Een druk bezochte plek waar onze gasten genieten van een heerlijk hapje en drankje. Dit kan zowel tijdens de lunch/diner als bij een high wine. Ook biedt onze locatie de mogelijkheid voor feesten en partijen.

Wij zijn op zoek naar een Horeca Manager (fulltime, 38 uur)

Functieomschrijving Als horeca manager ben je verantwoordelijk voor een optimale gastbeleving. Je voert de dagelijkse werkzaamheden in de bediening uit. Je bent verantwoordelijk voor het coachen en motiveren van jouw team. En je vindt het leuk en belangrijk om het team te blijven ontwikkelen, waardoor het werk naar een hoger niveau wordt getild. Daarnaast zorg je voor een goede werksfeer, waarin je een verantwoordelijke voorbeeldrol vervult.

Werktijden We werken met een vast rooster per maand, maar we vinden het belangrijk om het iedereen naar de zin te maken. De medewerkers zijn flexibel ingesteld, waardoor vrije dagen en vakanties in overleg naar wens gerealiseerd kunnen worden. Bij5 is zes dagen in de week geopend (maandag gesloten) van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat, voor lunch, diner en borrel. Dit betekend dat je ook in de avonden en in de weekenden moet werken.

Wie ben jij? Jij bent een sociaal persoon, wie makkelijk omgaat met gasten en collega’s. Je bent oprecht gastvrij en hebt een vriendelijke uitstraling. Je bent betrokken en toont initiatief. Je staat stevig in je schoenen en bent een echte teamplayer zonder daarbij de kritische blik naar jezelf en jouw collega’s uit het oog te verliezen.

Functie-eisen • Minimaal 2 jaar horeca ervaring • Leidinggevende ervaring • Uitstekende communicatieve vaardigheden • Woonachtig in het Westland of omstreken • Representatief, proactief en commercieel ingesteld • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré

Wij bieden jou Een gezellig en informeel bedrijf waar je deel uitmaakt van een jong, maar professioneel team! Een baan met de mogelijkheid om mee te denken en jezelf te ontwikkelen d.m.v. cursussen en trainingen. Je wordt betaald naar ervaring en verantwoordelijkheden. Startdatum is in overleg.

Interesse? Reageer dan snel! Stuur een mail met daarin jouw cv en motivatie naar Kathy Broch kathy@brasseriemirell.nl

 

 

Bedieningsmedewerker Bij5 in Naaldwijk (Westland)

Wij zijn op zoek naar een Bedieningsmedewerker (parttime)

Functieomschrijving Als bedieningsmedewerker ben je verantwoordelijk voor een optimale gastbeleving. Je voert de dagelijkse werkzaamheden in de bediening uit. Hierbij horen verschillende taken, zoals achter de bar staan, dranken/gerechten uitserveren en bestellingen opnemen.

Werktijden Bij5 is van dinsdag t/m zondag geopend. De piek ligt in de avonduren en in het weekend (vrijdag/zaterdag/zondag). We verwachten dan ook dat je het geen probleem vindt om op deze dagen/tijden te werken.

Wie ben jij? Jij bent een sociaal persoon, wie makkelijk omgaat met gasten en collega’s. Je bent gastvrij en je hebt een vriendelijke uitstraling. Je bent betrokken en toont initiatief. Je staat stevig in je schoenen en bent een echte teamplayer.

Functie-eisen • Uitstekende communicatieve vaardigheden • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré • Proactief • Werkervaring in de bediening is een pré • Woonachtig in het Westland of omstreken

Wij bieden jou Bij5 is een gezellig en informeel bedrijf waar je deel uitmaakt van een jong, maar professioneel team! Een ideale baan om te combineren met school, waar je goed voor betaald krijgt. De startdatum is in overleg.

Interesse? Reageer dan snel! Stuur een mail met daarin jouw cv en motivatie naar Kathy Broch kathy@brasseriemirell.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>